Doel(en) van 2023 gehaald, nu voor 2024

Van lichamelijk herstel naar zakelijke groei

Ik kijk terug op een succesvol jaar 2023. Ik heb mijn belangrijkste doel bereikt: mezelf worden (lichamelijk). De zwangerschapskilo’s zijn eraf, mijn hormonen zijn eruit, mijn haar is weer bijna zoals het was, ik eet voornamelijk gezond dan ongezond en alleen mijn borstverkleining is voor 2024 maar in principe is het 2023 geregeld en gedaan.

Mentaal gaat het goed en stabiel. Ik heb supplementen gevonden die voor mij werken en ik voel me weer de Shannen van voor de zwangerschappen.

Doel(en) voor 2024

Voor 2024 staat geld verdienen met verschillende verdienmodellen als hoofddoel. Na 3 jaar zwanger te zijn geweest, een bedrijf (coaching) op hold te hebben gezet ivm het restaurant en nog meer dingen wil ik voor 2024 niet alleen het restaurant als verdien model hebben.

Ik wil meerdere verdienmodellen want als ik iets vind dat wij met C hebben geleerd, zakelijk gezien, is dat je niet weet wat er kan gebeuren en je dus niet meer op 1 of zelfs 2 modellen kan bouwen en rekenen.

Daarnaast kwam er laatst een video voorbij waarbij iemand zei dat elke miljonair zeker 7 verdienmodellen heeft, dus laten we dat maar eens bekijken.

Zakelijk ontwikkelingsjaar

2024 is dus meer een zakelijk ontwikkelingsjaar, met mezelf te verdiepen in andere (online) verdienmodellen en hopelijk er meer dan 1 zo goed te krijgen dat als er 1 wegvalt ik prima van de ander kan leven.

Ik ben enthousiast om aan 2024 te beginnen. Ik weet dat het een uitdaging wordt, maar ik ben vastbesloten om mijn doelen te bereiken.

Tips voor anderen

Als je ook doelen hebt voor 2024, raad ik je aan om ze goed te definiëren en te plannen. Maak een actieplan en zorg ervoor dat je elke dag aan je doelen werkt.

Ook is het belangrijk om flexibel te zijn. Dingen kunnen anders lopen dan je verwacht, dus wees bereid om je aan te passen.

Ik wens je veel succes met het bereiken van je doelen!

Wat zijn jouw doelen voor 2024?

Ik ben benieuwd naar wat jouw doelen zijn voor 2024. Deel ze gerust in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *