Welkom sterrenouder

Ik ben Shannen

Hier lees je alles over mijn reis als sterrenmoeder 
en hoe ik mijn leven weer heb opgepakt met 2 kinderen en een nieuwe onderneming. 

Volg mijn verhaal op social media.


Facebook


Instagram


Youtube


Bekijk hier mijn vlogs


Vragen aan mij ? Stel ze gerust!


Luister hier mijn podcast

Wat houd mij bezig

Sterrenmama

Op 12 maart 2020 om 17.13 is onze dochter Faith stilgeboren. Uit eigen ervaring weet ik wat je mee maakt als ouder, en wil ik mijn ervaringen graag delen met andere ouders om mij zo te kunnen inzetten om andere te helpen. 

Lees meer over mij en mijn verhaal om sterrenouder te zijn


Mijn verhaal

Mama-Ondernemer


Lees mijn Blogs

STERRENMAMA

COACH

Ik wil jou graag helpen om de informatie en steunteugels te geven in deze bizarre situatie. Waar je nu in alle snelheid toch alle goede beslissingen wilt maken om geen spijt te hebben en waar je op zoek bent naar allerlei antwoorden die moeilijk te vinden zijn. Een luisterend oor voor je zijn en je helpen waar jij hulp bij nodig hebt. Als ervaringsdeskundige maar ook als coach.

Uit eigen ervaring en te spreken met andere ervaringsdeskundige, begon ik te merken dat vaak alleen de zorgverleners die hiermee te maken hebben en ervaringsdeskundige weten hoe je in deze situatie moet handelen. Plus wat je allemaal moet regelen. Over het algemeen, hoe lief je omgeving ook is, zijn die onwetend en geven ze uit onwetendheid vaak de verkeerde adviezen.

Ik wil je helpen

Als sterrenmama van Faith weet ik hoe het voelt om (plotseling) je kindje te moeten verliezen. Door mijn ervaring merk(te) ik dat er in Nederland nog een groot taboe omtrent stilgeboortes heerst. Dat terwijl wij in Nederland al een stuk verder zijn dan in andere landen. Toch is het voor sterrenouders lastig om over hun overleden baby te praten. De omgeving reageert vaak niet zoals verwacht of vinden te snel dat je maar weer het normale leven moet oppakken. Maar door alle pijn, zal je nooit meer de oude worden en moet je een nieuwe draai geven aan je normale leven. Daar wil ik je bij helpen! Lees de volgende pagina om te zien hoe ik je wil helpen.

 

Herken jij delen van mijn verhaal in jouw leven?

Wil je iemand die je begrijpt, voor je klaar staat en die je kan begeleiden tijdens je reis?


Neem dan contact op!

Ik Zet Me In ​

  • Om te laten zien dat mama zijn en ondernemer wél bij elkaar past
  • Om jou te inspireren dat, ondanks dat er moeilijk momenten zijn, je alles kan doen wat je wilt
  • Om van het taboe rondom stilgeboortes af te komen
  • Om sterrenmama’s bij elkaar te brengen om elkaar te steunen